چهارمین همایش بین المللی روانشناسی ایران




حامیان علمی و معنوی

تماس با ما

02133699093-4 

09193519331

 

 

02189786524

conf.ntpco[at]gmail.com

مواد غذایی ضدافسردگی از نظر متخصصان تغذیه

9 اردیبهشت 1394

مواد غذایی ضدافسردگی از نظر متخصصان تغذیه
به گزارش خبرگزاری rosbalt برای خروج از افسردگی در درجه نخست، باید به ویتامین‌های گروه B توجه کرد و مصرف موز، فندق، تخمه آفتابگردان، اسفناج، سیب زمینی، ماهی آ‍زاد، صدف، نخود، عدس، کلم بروکسل و سبزی را افزایش داد.

مصرف مقدار کافی ویتامین‌های B6، B9، B12 در بدن می تواند بین هورمون های دوپامین و آدرنالین توازن ایجاد کند، همچنین به تنظیم روحیه افراد کمک می‌کند. افراد برای مبارزه با ضعف و بی اشتهایی به منیزیم نیاز دارند، ذخایر این ماده معدنی را در بدن به راحتی می‌توان با وارد کردن تخمه کدو، لوبیا، بادام هندی، نارگیل، جو، کینوآ و کدو سبز در جیره غذایی فرد تامین کرد.

مغز برای داشتن عملکردی نرمال و طبیعی به روی نیاز دارد، این ماده معدنی در فرآورده‌های غذایی دریایی، مغزها در آجیل، سبزیجات، قارچ، کینوآ وجود دارد، مصرف ویتامین می‌تواند به تمام سیستم‌های بدن، که در حال مبارزه با استرس هستند، کمک کند. حداقل دو بار در هفته باید ماهی مصرف کرد بهتر است مصرف گوشت قرمز را به میزان 3تا 4 بار در ماه کاهش داد.

بهتر است مصرف انواع شیرینی، غذاهای چرب، فست فود و الکل در زمان بازسازی و احیای احوال(برای رهایی از افسردگی) به طور کامل از سفره غذایی فرد حذف شوند.
منبع : میگنا

964
مطالب مرتبط


لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
 

 
Captcha


 
پوستر
معرفی مجلات







مرکز همایش